Sagt om Neucon


Vi är både glada och stolta över att våra kunder är nöjda med det jobb vi gör och med samarbetet med oss. Så här säger några av våra tidigare kunder:

”Monika är en duktig och kunnig föreläsare och jag samarbetar gärna med henne igen. Hon är kunnig inom sitt område, men kunde samtidigt sätta sig in i vad det var vi efterfrågade, som resulterade i nöjda deltagare. Hon är enkel att samarbeta med och levererar vad hon lovar.”

Malin Carlsson, projektledare, Conductive AB.

 

”Alla i gruppen var imponerad över hur du höll ihop oss hela vägen och hur din process ledde till resultat. Det var inte så många som ens kände till konceptet facilitator på förhand, men såg hur det gav struktur och mervärde under konferensen. Själv var jag riktigt nöjd med dagarna, hur diskussionerna gick och vad vi kom fram till. ”

Tale Gullikssen, avdelningschef Swarco

 

”Det Monika brinner för är själva samspelet mellan människor. Monika har stor erfarenhet av samt kunskap och kompetens i tvärsamverkan och kan faktiskt trolla bort stuprören i och mellan olika verksamheter och få till stånd en fungerande samverkan!”

Stina Levin, Bredbandsforum (Post och Telestyrelsen)

 

Det var mycket inspirerande att jobba med Neucon. Med flexibilitet, tillgänglighet och säker analysförmåga skapade de en suverän slutrapport.

Cecilia Benne och Bo Lindfors, Nobina

"Jag rekommenderar verkligen att anlita Monika Neukirchen för att hon med ett ödmjukt och öppet förhållningssätt har förmågan att vara relevant, och på ett kompetent och förtroendegivande sätt bidrar med aktiviteter och lösningar som ger effekt. Dessutom är Monika är trevlig, stimulerande och rolig att arbeta med!”

Jonas Åblad, Kommunikationsstrateg

 

”Monika sätter sig snabbt in i ett nytt område och konkretiserar problembild och möjligheter. Därefter lotsar hon sig fram till gångbara lösningar, även i situationer med motstridiga intressen. Detta gör Monika på ett opartiskt sätt med stor ödmjukhet inför intressenters olika agendor. Hon levererar alltid ett bra, tydligt och konkret resultat i tid. Hon är dessutom en fena på kommunikation och levererar därför alltid ett snyggt underlag med hög grad av kommunicerbarhet.”

Stina Levin, Bredbandsforum (Post och Telestyrelsen)

 

”Engagerad och inspirerande föreläsare som blickar framåt, brinner för sitt ämne och som har förmågan att skapa nyfikenhet och engagemang. Mycket bra!”

Katarina Eklund, nätverket Scienta

 

"Monika är kunnig, engagerad och genuint intresserad av att nå den för kunden bästa lösningen. Att hon dessutom är mycket trevlig att arbeta med gör att jag varmt kan rekommendera Monika."

Jonas Sahlström, Brand Officer Business Sweden

Circles smaller